Specialized Rockhopper

2018 Specialized Rockhopper Comp 29″

Ni pomembno ali se po enoslednicah vozite že desetletja ali pa ste šele začeli svojo XC potovanje, Rockhopper Comp bo vaše kolesarjenje v vsakem primeru dvignil na višji nivo.
Vse se začne z novim okvirjem iz aluminija A1, ki ima optimizirane oblike cevi, s katerimi smo nekoliko znižali težo in dramatično izboljšali estetiko. V skladu s tem ima novi Rockhopper tudi notranjo napeljavo, ki še dodatno “očisti” okvir. Nenazadnje smo z našo geometrijo Sport XC 29 popravili doseg, kote in stojno višino, zato kolo ponuja izboljšano prilagojenost preko celotnega razpona velikosti. Zato boste zagotovo vozili samozavestno in to na poti navzgor in navzdol
Ta Rockhopper je sestavljen enostavno in premišljeno, s celotnim pogonskim sistemom Shimano, zanesljivimi hidravličnimi diski Shimano, dobrimi plašči Ground Control, ki imajo dober oprijem na vsaki podlagi ter z vilicami SR Suntour XCM 29 z našim posebnim dušenjem Multi-Circuit, ki odpravi občutek “guncanja”, ki je pogosto povezan z vzmetenjem z jeklenimi vzmetmi.

  • Okvir je izdelan iz lahkega aluminija A1, ki je odličen material za izdelavo udobne in vzdržljive platforme z našo priznano geometrijo XC Sport 29. Z združitvijo materiala in geometrije boste dobili kolo, ki je več kot le učinkovito na vzponih in se enako dobro tudi spušča.
  • Vilice SR Suntour XCM ponujajo 80/90/100 mm hoda (odvisno od velikosti) mehkega in odzivnega hoda, saj v sebi skrivajo jekleno vzmet, ki je posebej nastavljena za nižje telesne teže.
  • Zadnji menjalnik Shimano Acera suvereno nadzoruje prestavljanje na zadnjih verižnikih. Prestavlja po verižnikih z velikim razponom od 11 do 34 zob, zato lahko vozite samozavestno, saj veste, da imate vedno pravo prestavo za hrib pred vami.