Specialized Enduro Comp

2018 Specialized Enduro Comp 650b

Okreten, igriv, živahen – kakorkoli ga želite klicati, Enduro Comp 650b pooseblja vse in to v prelepem, prenovljenem aluminijastem paketu.
Geometriji kolesa smo namenili bolj položen prednji del, daljšo zgornjo cev, kratke cevi ob verigi ter nižje postavljeno gonilno os. Zaradi vsega tega je kolo resnično zalepljeno na tla, platforma pa je bolj odzivna in zmogljiva kot kadarkoli prej.
Dodali smo še nekaj podrobnosti, na primer integriran predal SWAT™ Door na spodnji cevi okvirja, ter staro znova naredili novo in prinesli nazaj ohišje gonilne osi z navojem. Da bi bila težja nižja smo okvir izdelali z našo legendarno obliko X-Wing ter iz kombinacije glavnega trikotnika iz karbona FACT 9m in nihajke iz aluminija M5. In da bi zagotovili najboljšo možno učinkovitost na spustih smo kolesu namenili 170 mm hoda spredaj in zadaj, poleg tega pa je mogoče geometrijo “nastaviti” s podaljškom amortizerja z nastavitvijo “low/high” (nizko/visoko).
Ta model Enduro smo sestavili na vse pripravljenimi komponentami, kot so 11-redni prestavni sistem SRAM ena-krat, močne zavore Guide R, noro močni obročniki Roval ter vilice RockShox Yari.

  • Okvir ima obliko X-Wing ter nihajko iz aluminija M5. Skupaj ponujata popolno ravnovesje med učinkovitostjo, nizko težo in neprekosljivo močjo. Prav tako je izdelan je z našo geometrijo 650b, ki prinaša agresivno, vsestransko vožnjo. Z notranjo napeljavo ter vrnitvijo gonilnih osi z navojem pa boste dobili kolo čistih linij, ki je zanesljivo in pripravljeno na vse, kar ponuja teren.
  • Vilice RockShox Yari RC z votlo osjo Maxle Ultimate 15x110 mm, zračno vzmetjo Solo Air™ in 170mm hoda so pripravljene na velike udarce in hitrost, vse bodo namreč obvladale s superiorno zanesljivostjo in učinkovitostjo.
  • 11-redni zadnji menjalnik SRAM GX zagotavlja močno in natančno prestavljanje, zato lahko pozabite na snemanje verige in nepotrebne grame.

Priporočena cena kolesa: 3.499 EUR